AGENDA 2012  

The Outrageous Skatefest

 

Persbericht       -        Persbericht      -        Persbericht     -        Persbericht     -        persbericht

The Outrageous Skatefest is een festival dat de doelgroep opzoekt.

De Chill Out Weekends zijn middagen dat veel jongeren, zeker in de lente en zomer hun vrije tijd willen doorbrengen op het Skatepark in Rotterdam. Jongeren hebben aangegeven dat ze om het skaten heen een programmering willen hebben.

Ieder weekend wordt er muziek gedraaid op het Skatepark om de sfeer te bevorderen. De doelgroep van het Skatepark zijn met name  jongeren tussen de 12 en 20 jaar. Deze jongeren houden van uiteenlopende muziekstijlen, maar kunnen niet altijd live-acts zien in verband met de leeftijd of simpelweg omdat er weinig gelegenheden zijn waar jongeren live-acts kunnen zien. Met het Skatefest willen de muzikanten ervoor zorgen dat de jongeren Live-acts kunnen zien van verschillende muzieksoorten. Verschillende muzieksoorten worden hierbij gemixt, van rock tot hiphop tot house.

 De acts die op zullen treden zijn: Heaven Awaits on the 2nd Floor (grunge), Lenny can't Remember vervangt Hideous Barbie (Punk rock 'n roll) Calldeadheroes (Metal),  Sound Providers (HipHop) en DJ Varela.  Het skatefest wordt mede mogelijk gemaakt door S&R en Kunst en Cultuur van de Gemeente Rotterdam.

Einde Persbericht

 

Noot voor de redactie:

Een biografie van de bands en up-to-date info staat op outrageousskatefest.hyves.nl.

Relevante informatie:

  • Foto's Outrageous Skatefest